Sveriges Åkeriföretag - Logotyp

Logga in

Är du medlem men saknar inlogggningsuppgifterklicka här »

UTBILDNINGAR - LEDNINGSSYSTEM

Ledningssystem

Kunder och andra intressenter ställer allt större och högre krav på transport- och åkeriföretagen och ingenting talar för att det blir annorlunda i framtiden. Det är en bra anledning att se över behovet av ett ledningssystem.

 

Sveriges Åkeriföretag ligger långt framme i arbetet med ledningssystem och certifieringar. Vi erbjuder utbildning, hjälpmedel och tillgång till rådgivare med spetskompetens inom transportbranschen. Ledningssystemen går att bygga upp inom fyra olika områden: Miljö, Arbetsmiljö, Kvalitet och Trafiksäkerhet.

 

Ett enkelt sätt att beskriva ledningssystem är att ge sig själv fyra uppmaningar:

 

• Säg vad du gör
• Gör det du sagt att du ska göra
• Dokumentera det du gjort
• Gör sedan ständiga förbättringar

 

Kom igång

Du kan komma igång med ett ledningssystem genom att kontakta en av våra rådgivare eller genom att gå en grundutbildning.

 

Kontakta en rådgivare

Oavsett om du tänker bygga ett ledningssystem för ett eller flera områden kan det vara bra att få hjälp av en rådgivare. Många av våra rådgivare har flera års erfarenhet av både transportbranschen och andra branscher. Du hittar en lista på våra rådgivare i menyn till vänster.

 

Börja med utbildning

Du kan också välja att starta med att gå en grundutbildning om ledningssystem. Vi erbjuder också utbildning för dig som ska arbeta med internrevisioner.

 

Bli medlem