Sveriges Åkeriföretag - Logotyp

Logga in

Är du medlem men saknar inlogggningsuppgifterklicka här »

FöRMåNSAVTAL - VåRA SAMARBETSPARTNERS

Våra samarbetspartners

Nedan finner du våra avtalspartners och en kort beskrivning av deras produkter och tjänster. Som inloggad medlem kommer du åt all information om rabatter och förmåner, specifika erbjudanden och hur man gör för att bli kund. Då får du också all nödvändig kontaktinformation.

 

För att kunna erbjuda så fördelaktiga priser som möjligt har vi tecknat avtal med ett antal samarbetspartners vad gäller både produkter och tjänster. Avtalen gäller över hela landet .

 

Vissa av våra partners har vi samarbetat med under en längre period, andra är nyare. Samtliga leverantörer vi har ingått samarbete med håller mycket hög kvalitet och erbjuder bra priser.

 

Som inloggad medlem kan du klicka på rubrikerna i menyn till vänster och få mer information.

 

 


BEHÖRIGHETSKONTROLL - BKY

Vår tjänst hjälper dig att säkerställa att dina förare har sina behörigheter i behåll. Du får hjälp med att dagligen kontrollera så att de har körkortsbehörigheterna, Yrkeskompetensbeviset och ev. ADR-intyg kvar. Du spar både tid och pengar och kan sova gott om natten då du inte längre kan blir straffad för något du inte gjort. Det är nämligen straffbart att inte kontrollera så att förarna har behörighet att framföra dina fordon.


drivmedel

Circle K har Sveriges bästa stationsnät för tung trafik. Som medlem får du dessutom en bra startrabatt på dieseln när du blir kund.

 


 finansiering

Nordea Finans erbjuder både finansiell och operationell leasing av lastbilar, trailers och bussar. De erbjuder även avbetalning med kreditskydd. Ränteförhandlingen har vi redan hjälpt till med.

 


FÖRSÄKRINGAR

Bliwa Livförsäkring - Gruppförsäkring är ett omtänksamt sätt att ge dig själv och dina nära och kära trygghet om något oförutsätt skulle inträffa. Ett förmånligt skydd till låg premie.

 

Under vårt mångåriga samarbete med Trygg-Hansa har vi arbetat fram flera försäkringar för åkerier. SÅ sjukvårdsförsäkring är en av marknadens bästa och mest prisvärda gruppsjukvårdsförsäkringar.


KOMMunikationsRADIO

Åkeriradion blir digital och ett frekvensbyte sker i samband med detta. Av den anledningen tar vi inte emot nya ansökningar på gamla Åkeri Riks 1 och 2 efter 1 juli. Vi hänvisar istället till det nya digitala systemet.

Du har som medlem tillgång till Sveriges Åkeriföretag eget digitala kommunikationsnät som finns i plattformen OrbiGo. I Riksnätet ingår:  Nya riksen, Bygg & Anläggning, 3st egna företagskanaler, SMS, Fritt Tal,  Utökad täckning, personlarm, GPS tracking. Du kan läsa mer här www.orbigo.se/akeri.

   

Plattformen gör det möjligt att utöver bil-till-bil-kommunikation, även kunna koppla upp sig i ett nät och utöka funktioner och täckning på stora ytor och mellan städer. Detta skapar både hög säkerhet effektivitet.

 

Systemet har också en öppen standard vilket innebär att samverkan med t ex Sveriges Byggindustrier även är möjlig.

 


 TELEFONI

Vårt nya avtal med Telenor ger dig ett riktigt konkurrenskraftigt pris oavsett vilket abonnemang du väljer.

 

Avtalet gäller bara om du beställer abonnemangen via telefon eller via mejl. Telefonnummer och mejladress till Telenor hittar under rubriken Telefoni i menyn till vänster.


 YRKESBUTIKER

Hos marknadsledande Swedol hittar du el/elektronik, verktyg, yrkeskläder/skyddsutrustning, fordonstillbehör och förbrukningsvaror. Allt du behöver, samlat under ett tak.

 


 

Bli medlem