Sveriges Åkeriföretag - Logotyp

Logga in

Är du medlem men saknar inlogggningsuppgifterklicka här »

WEBBINAR SÅ KLIMAT CALC

Webbinar SÅ Klimat Calc

[2018-04-27 08:49 av Charlotta Nilsson]

För att du som användare ska få större inblick SÅ Klimat Calc så bjuder vi in dig till ett webbinarium där vi tänkte gå igenom lite nya funktioner.

 

När: 16 maj

Tid: 15.00-16.00

Plats: Skype

 

SÅ Klimat Calc är ett verktyg för att visa på verklig miljö- och klimateffekt inom transporter!

Verktyget underlättar för bl.a. transportörer och transportköpare att följa upp uppdragens klimatpåverkan, förnyelsebar an­del, energianvändning och använda resursers miljöprestanda.

I det helt webbaserade verktyget kan användaren skapa rapporter med ett valfritt antal fordon/maskiner, tidsperioder, drivmedelstyper och mängder. Systemet, inne­håller en databas med fordonstyper och driv­medelsprodukter, ger användaren förslag på typiska värden med stora möjligheter till egna justeringar. För den som önskar finns möjlighet att även redovisa indikatorer genom att miljöpåverkan sätts i relation till utförd nytta. Läs mer om verktyget på vår hemsida.

 

Programmet i korthet

1. Kort introduktion till klimatredovisning 2. Nya funktioner i SÅ Klimat Calc 3. Hur kan man arbeta med indikatorer i Klimat Calc.

4. Uppdateringar i Premiumrapporter

5. Ny funktion för allokering

6. Vad händer på drivmedelsmarknaden, HVO, Reduktionsplikt m.m.

 

Anmälan görs med fördel på webben. 

Det går även bra att skicka sin anmälan till Jacob.hartman@akeri.se

 

Är det något ni önskar få med på webbinariet eller har frågor om, kan ni redan nu ställa dessa frågor så kan vi ta upp det. Saknar ni någon funktion får ni gärna komma med önskemål skriftligt på detta.

Bli medlem