Sveriges Åkeriföretag - Logotyp

Logga in

Är du medlem men saknar inlogggningsuppgifterklicka här »

ELMIA LASTBIL FORTSäTTER

Elmia Lastbil fortsätter

[2017-06-13 13:55 av synnove.adell]

Ett nytt sexårigt avtal har nu tecknats vilket innebär en fortsättning på Elmia Lastbil fram till minst 2022. Undertecknare är Elmia AB, Sveriges Åkeriföretag och Trailer Magazine.  Det innebär att Nordens största lastbilsmässa fortsätter att inta Jönköping i augusti vartannat år, även framöver.


– Vi på SÅ är stolta över vårt långvariga och förnyade samarbete som vi värdesätter högt. Mässan är en enormt viktig arena för branschen att utveckla idéer och affärer samt för att lyfta branschens anseende. Åkerinäringen är en framtidsbransch och det förstärks av mässan, säger Rickard Gegö, vd för Sveriges Åkeriföretag.

 

Elmia Lastbil har arrangerats på Elmia i Jönköping sedan 1983. Den gemensamma avsikten med avtalet är att fortsätta vara den största mötesplatsen som samlar hela branschen på en och samma plats. Varje mässa lockar runt 35 000 besökare och drygt 400 utställande företag från branschen.

 

– Vi är mycket glada för att vårt nya avtal står klart. Som en av arrangörerna är vi stolta över förtroendet att fortsatt få bidra till att skapa Nordens största och viktigaste mötesplats för den breda åkerinäringen som är en så oerhört viktig del för att vårt samhälle ska fungera. Mässan betyder förstås också mycket för Jönköping säger Annika Brandin, projektledare för Elmia Lastbil.


Också Stig L Sjöberg, grundare av tidningen Trailer som ges ut av medieföretaget Albinsson & Sjöberg pekar på det unika med det gemensamma intresset och engagemanget:. 

 

– Det är unikt att vårt långa ambitiösa samarbete fortsätter. Det visar vilken styrka vi har i vårt gemensamma engagemang och vilken stor betydelse Elmia Lastbil har för lastbilsbranschen, säger han.

 

 Mässan arrangeras nästa gång den 22–25 augusti 2018 på Elmia i Jönköping.

Bli medlem