Sveriges Åkeriföretag - Logotyp

Logga in

Är du medlem men saknar inlogggningsuppgifterklicka här »

BRANSCHFÖRETRÄDARE I NORR

BRANSCHFÖRETRÄDARE I NORR

[2018-03-14 09:37 av Charlotta Nilsson]

Sveriges Åkeriföretag är Sveriges branschorganisation för åkeriföretagare och består av 12 regioner med totalt 45 anställda. Vi servar ca 6 000 medlemsföretag med totalt ca 34 000 fordon i Sverige. Som branschorganisation jobbar vi bland annat med att skapa goda förutsättningar för en lönsam utveckling av medlemsföretagen. Vi ger medlemmarna råd i olika juridiska, ekonomiska och tekniska frågor samt företräder dem i kontakter med myndigheter mm. För mer info besök: http://www.akeri.se/regioner/norr

 

Vi söker dig som vill vara en del av branschen och bidra till den fortsatta utvecklingen av näringen. Denna tjänst ger dig möjligheten att driva Norrlands näringslivsutveckling framåt. Här är den perfekta utmaningen för dig som vill bredda dina kompetenser inom olika branschfrågor.

 

Arbetsuppgifter:
Du kommer att hjälpa organisationens medlemmar i en stor bredd av frågor inom branschens regelverk såsom kör och vilotider, yrkesutbildning, arbetsmiljö m.m. Vidare kommer du arbeta med att upprätthålla en god kommunikation med medlemsföretagen. Du kommer att informera om branschen samt delta i planering och utformning av verksamhetsplan.
Telefonkontakt med medlemmar och allmänna administrativa kontorssysslor kommer även att ingå Det är meriterande om du har erfarenhet om branschen och dess regelverk. Resor ingår i tjänsten. Du bör också ha tillgång till egen bil samt B körkort. 

 

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Skicka CV och personligt brev till carina.ahlfeldt@akeri.se eller Sveriges Åkeriföretag Norr, Carina Ahlfeldt, Storgatan 28 F 903 21 Umeå. Märk kuvertet med ”Branschföreträdare”. 

 

Din ansökan vill vi ha senast 2018-05-31. Ange dina löneanspråk i din anmälan.  Tjänsten är heltid och tillträde enligt överenskommelse och placeringsort Umeå.

Bli medlem