Sveriges Åkeriföretag - Logotyp

Logga in

Är du medlem men saknar inlogggningsuppgifterklicka här »

AKTUELLA VäGARBETEN

Aktuella vägarbeten

[2017-07-28 14:30 av jonas.holmqvist]

 

Läs på Trafikverket om vilka aktuella vägarbeten som pågår i ditt område här

http://www.trafikverket.se/resa-och-trafik/trafikinformation/sommarens-trafikpaverkande-arbeten/vagarbeten-som-paverkar-trafiken-sommaren-2017/

 

Trafikinfo - Trafikverkets karta med aktuell trafikinformation

http://trafikinfo.trafikverket.se/LIT/#url=Yrkestrafik-vag/Karta

 

Livetrafik

Ladda ner appen till din telefon för att se och rapportera aktuella trafikhändelser

Information från Trafikverket om Live Trafik

Iphone - ladda ner appen från Appstore 

Android - ladda ner appen från Google Play

 

 

Övrigt: 

Denna information kom direkt från Trafikverket

 

"I mitten av augusti (vecka 32) börjar Trafikverket med ett underhållsarbete på E4:an vid Uppsala. Vägen är sliten och nuvarande betongmaterial kommer att bytas ut mot asfalt. Syftet är att förbättra säkerheten och framfarten på vägen.

Jag kontaktar er eftersom att arbetet kommer att innebära trafikstörningar med en förlängd restid för er som trafikerar sträckan. Underhållsarbeten av detta slag är mycket beroende av vädret, men den beräknade byggtiden är 10 veckor (vecka 32–42).  

Ungefärlig tidplan:

·         Första veckan kommer trafikplats 189 att vara stängd för påfartstrafik i södergående riktning (från och med måndag morgon klockan 09.00 tom fredag eftermiddag klockan 14.00).

·         Preliminärt kommer sedan trafikplats 188 vara stängd för avfart för trafik som kommer från norr och stängd för påfart för trafik som ska söderut under vecka 37 med tidsintervall som ovan.

·         Trafikplats 187 kommer också att påverkas på samma sätt men där har vi inte kommit fram till när i tid ännu. Mer troligt att den blir stängd under en längre period, vecka 38-41 men där finns alternativ på närmare håll.

·         Körfälten i södergående riktning stängs av och leds om i det ena av norrgående körfälten? Dvs ett körfält tillgängligt i varje riktning under perioden vecka 32–42

 

Vi vore tacksamma om ni genom era eventuella kanaler för vidare informationen till era målgrupper. För specifika frågor om projektet hänvisar jag er till projektledare Gunnar Dryselius på gunnar.dryselius@trafikverket.se.

 

Tänk alltså på att planera eran resa och att om möjlig välja en annan väg under byggtiden.

Tack för visad hänsyn och förståelse för det pågående arbetet."

 

 

 

 

Bli medlem