Sveriges Åkeriföretag - Logotyp

Logga in

Är du medlem men saknar inlogggningsuppgifterklicka här »

AKTIVITETER - MäSSKRYSSNING

 

Mässkryssning

Följ med på ABC-Åkarnas Mässkryssning 2017. Avresa fredagen den 8 september 2017 med MS Gabriella från Stadsgården. I år åker vi på en 2-dygnskryssning till Helsingfors. Vi lottar ut 3 weekendresor för 2 personer med resmålen London, Rom & New York!

Ombord väntar en stor mässa i konferensavdelningen med ett 30-tal utställare, underhållning med idolvinnaren från 2015 lastbilschauffören Martin Almgren i Club Mar och smakfulla äventyr i restaurangerna. Du kan även fynda i taxfree, koppla av i spaavdelningen prova lyckan i casinot, eller bara njuta av solen från första parkett.

 

Konferens innan avfärd

Thomas Morell (Sveriges Åkeriföretag) kommer beskriva det aktuella läget i branschen om hur Transportstyrelsen arbetar med företagskontroller. Hur gör du för att skydda dig och vad kan du förvänta dig vid en kontroll från Transportstyrelsen.
Ingemar Resare (Sveriges Åkeriföretag) pratar om miljöredovisning och om de ökade kundkraven och hur du som företagare kan möta det. Vilka verktyg finns att tillgå och hur kan vi använda miljö för att få nya affärer?

Begränsat antal platser, 8 sep 14:00 - ca 16:00 i konferenslokal ombord på Gabriella, boka via jonas.holmqvist@akeri.se

 

Läs mer om priser och program i relaterade filer här till höger.

 

OBS - obligatoriskt med giltig legitimation!

 

 

För bokning av Mässkryssning kontakta Viking Line, 08 -452 40 20 (mån-fre, 9-17)
eller maila till: specialresor@vikingline.com
Bokningskod ABC
För mer information ring ABC-Åkarna, 08 -687 44 50

VÄLKOMMEN OMBORD!

 

Bli medlem